Om

Hei!

Jeg heter Olav Kolbu og rundet 40 for ikke alt for mange år siden. Bor på Tåsen i Oslo og jobber til daglig som CTO i Basefarm AS. Utdannet programmerer og har gjennomført en del større og mindre utviklingsoppdrag. Falt raskt over i driftsyrket og har blitt der siden, selv om det blir en del utviklingsprosjekter på si.

Liker storskala drift med tilhørende utfordringer og høyt tempo. Av relevante arbeidsplasser nevnes Universitetet i Oslo ved USIT, FAST Search and Transfer i Boston, USA og nå da i Basefarm.  Her har jeg jobbet som systemadministrator, gruppeleder, presales-sjef, teknologirådgiver og systemarkitekt, men kanskje mest av alt som potet. Kan mye om det meste innen relevante fagfelt, og får mye skryt for min evne til å forklare kompliserte konsepter til folk på et språk de forstår.

Eier ikke grafiske gener, så er elendig på design og visuelle fremstillinger. 🙂

Ikke overraskende interessert i alt som har med data, duppeditter og lyd/bilde å gjøre, men har også noen normale hobbyer. De blir det dog ikke så mye tid til akkurat nå om dagen, da vår relativt nyfødte datter tar en stor andel av både oppmerksomhet og fritid.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *