Første innlegg

Hei og velkommen!

Dette er vel omtrent fjortende forsøk på å lage et personlig nettsted jeg er fornøyd med. De fleste har vært en ren blogg med sånn rundt ett innlegg i året. Denne gangen har jeg derfor satset på en hybrid-versjon hvor bloggen bare er en liten del. Nettstedet bør derfor holde seg relevant litt lenger, samtidig med at jeg likevel holder blogg-døra på gløtt.

Litt usikker på form og farge på selve bloggen, men forhåpentligvis får jeg lagt ut noen nyttige innlegg. Nærer ingen store ambisjoner om leserskare, men har uansett en liten startliste med nyttigheter jeg ønsker å dele med andre. Så får vi se om jeg får noen treff etter hvert. Tar imot forespørseler, se kontakt-siden for informasjon om hvordan du når meg best.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *